برای عفونت کلیه چه بخوریم؟ (قرص، درمان خانگی)

آخرین بروزرسانی: 1 آذر 1402

در این مقاله می خوانید
عفونت کلیه یا پیلونفریت یک بیماری ناخوشایند است که گاها شرایط سختی را برای فرد رقم میزند. در علاوه بر معرفی بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت کلیه به بررسی علائم و دلایل ایجاد عفونت کلیه و راه های درمان این بیماری میپردازیم. از آنجایی که داشتن سبک زندگی سالم در کنار مصرف دارو سرعت درمان شما را افزایش میدهد، به شما خواهیم گفت برای عفونت کلیه چه بخورید، دارو و درمان خانگی ….

علائم عفونت حاد کلیه

علائم معمولا به سرعت و در عرض چند ساعت ایجاد مى شوند و ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • درد در پهلو
  • تب که ممکن است باعث ایجاد لرز شود.
  • احساس تهوع و یا استفراغ
  • اسهال
  • خون در ادرار
  • درد در هنگام ادرار کردن
 

🔔 معمولا علائم عفونت مثانه نیز وجود دارد. به عنوان مثال:

ممکن است تمام علائم ایجاد نشوند. گاهی عفونت حاد کلیه فقط می تواند نشانه های مبهمى ایجاد کند. به عنوان مثال، فقط به طور کلی احساس ناخوشایندی ایجاد می کند. در افراد مسن عفونت حاد کلیه ممکن است باعث سردرگمی شود. به همین دلیل است که اغلب زمانى که یک فرد مسن با سردرگمى مراجعه مى کند، پزشک از او درخواست می کند تا آزمایش ادرار دهد.

مترونیدازول برای عفونت کلیه

از انجاییکه قرص مترونیدازول بر روی عفونتهای بی هوازی موثر است، معمولا کاربردی در درمان عفونتهای کلیه ندارد مگر اینکه این عفونت پیشرفته باشد و باعث ایجاد آبسه شکمی شده باشد.

برای عفونت کلیه چه بخوریم؟

به طور کلی هر نوع ماایعاتی که بتواند حجم ادرار شما را افزایش دهد برای شما مناسب است:

  • عرق خارشتر 
  • آبجو 
  • آب میوه 
  • آب 
  • و …..

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت کلیه

آنتی بیوتیک ها معمولا عفونت را پاک می کنند. اگر پزشکان به یک عفونت مشکوک باشند، حتی قبل از آنکه جواب آزمایش ادرار داده شود، یک آنتی بیوتیک تجویز می کنند.

برخی از میکروب ها (باکتری ها) به برخی از آنتی بیوتیک ها مقاوم هستند. بنابراین، گاهی اوقات تغییر آنتی بیوتیک ممکن است لازم باشد. دوره آنتی بیوتیک ها به مدت 7 تا 14 روز، بسته به نوع آن است. بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت کلیه عادی عبارتند از:

  • سیپروفلوکساسین
  • آموکسی کلاو
  • تریمتوپریم
 

داروهاى ضد درد مانند پاراستامول می توانند درد و تب را کاهش دهند. اگر درد شدیدتر باشد، ممکن است نیاز به داروهاى قوى تر داشته  باشد.

داروهای ضد التهابى غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن معمولا برای یک فرد مبتلا به عفونت کلیوی توصیه نمی شود. این امر به این دلیل است که ممکن است در کار کلیه تداخل ایجاد کنند. برای جلوگیری از کمبود مایع در بدن ( دهیدراتاسیون )، باید مقدار زیادی مایع مصرف کنید.

در بسیاری از موارد که عفونت بیش از حد شدید نیست، درمان می تواند در خانه انجام شود و عفونت با یک دوره از قرص های آنتی بیوتیکی از بین رود. اگر درمان درخانه باشد و بعد از 24 ساعت علائم بهبود نیافته یا فرد احساس بدی داشته باشد، فرد باید به پزشک مراجعه کند. با این حال، برخی افراد باید به بیمارستان منتقل شوند، اگر:

  • عفونت شدید است و باعث حال بسیار بد مى شود.
  • فرد قادر به مصرف هر گونه مایعات و یا دارو (به علت بد بو و یا به علت استفراغ) نباشد.
  • علائم با آنتی بیوتیک حل نشده باشد.
  • فرد یک زن باردار باشد.
  • فرد بسیار ضعیف شده باشد.
  • فرد مبتلا به مشکلات کلیوی باشد.
  • فرد مبتلا به دیابت باشد.
 

در بیمارستان، آنتی بیوتیک ها را می توان به طور مستقیم به صورت داخل وریدی داد تا اثر فوری و بیشتری داشته باشند.

عملکرد کلیه ها و دستگاه ادراری

در بدن هر فرد دو کلیه وجود دارد که هر کدام از آن ها در یک طرف شکم، به پشت قرار گرفته اند. کلیه ها ادرار را تولید می کنند، لوله های بین مثانه و کلیه (حالب ها ) ادرار را به مثانه تخلیه می برند. ادرار در مثانه ذخیره می شود و وقتی مثانه پر شد، از طریق لوله اى از مثانه (مجرای ادرار) از بدن خارج مى شود.

درمان عفونت کلیه در خانه

در حالیکه مصرف مقدار مناسب آب یکی از مهمترین کارهایی است که برای اطمینان از دفع مکرر باکتریها از مجاری ادرار باید انجام دهید، اما برای تسکین بیشتر و خاصیت پیشگیری، می توانید درمان های خانگی عفونت کلیه را امتحان کنید تا مطمئن شوید که عفونت از شما دور می گردد.

درمان عفونت کلیه با سرکه سیب

اسید مالیک موجود در سرکه سیب، دارای خواص ضد باکتریایی است که می تواند از گسترش عفونت جلوگیری کند. یک مطالعه همچنین فواید سرکه سیب در جلوگیری از آسیب اکسیداتیو کلیه را نشان می دهد. برای بهره مندی از خاصیت درمان عفونت کلیه، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب و دو قاشق چای خوری عسل را در آب گرم بریزید و این مخلوط را دو بار در روز و به مدت چند هفته مصرف کنید. عسل اضافه شده دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است.

درمان عفونت کلیه با سرکه سیب

آب ذغال اخته برای عفونت کلیه (Cranberry)

در مورد اثربخشی ذغال اخته داده های متناقضی وجود دارد. با افزایش اسیدیته ادرار، آب ذغال اخته به شما در جلوگیری از رشد باکتری ها در دیواره های مثانه کمک می کند. یک مطالعه همچنین نشان داد که آب ذغال اخته و بلوبری، می توانند به عنوان داروهای خانگی برای عفونت کلیه استفاده شوند، زیرا می توانند از چسبیدن باکتری ها به کلیه ها جلوگیری کنند.

اگر می خواهید آنرا بنوشید، حتما مطمئن شوید که نوشیدنی شما طبیعی بوده و شیرین شده نیست. در صورت استفاده از داروهای رقیق کننده خون از نوشیدن آن خودداری کنید و به طور کلی، هیچ کس نباید به مدت نامحدود آب ذغال اخته به مقدار زیاد بنوشد. مصرف حداکثر یک لیوان در روز برای جلوگیری از سایر خطرات مانند سنگ کلیه توصیه می شود.

درمان گیاهی عفونت کلیه با آب جعفری

یک نوشیدنی متفاوت که می تواند به عنوان بخشی از داروهای خانگی شما برای عفونت کلیه مصرف شود، آب جعفری است. این ماده می تواند سموم و میکروارگانیسم های موجود در کلیه ها را دفع کند. یک مطالعه نشان داده که آب جعفری منجر به افزایش دفع ادرار در مقایسه با آب می گردد، زیرا باعث می شود باکتری های بیشتری از بدن دفع شوند.

جعفری همچنین حاوی مواد مغذی متعددی از جمله ویتامین های A،  B و C است، جعفری خشک یا تازه بریده شده  را برای مدت زمان تقریبی پنج دقیقه، در آب بجوشانید، صاف کرده و قبل از نوشیدن خنک کنید. این نوشیدنی را می توان با آب لیمو، و عسل مخلوط کرد تا طعم بهتر و مزایای بیشتری داشته باشد. از آنجا که جعفری ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، قبل از امتحان این روش با پزشک خود مشورت کنید.

درمان گیاهی عفونت کلیه با آب جعفری

زرشک

در یک مطالعه بر روی 57 زن مبتلا به عفونت ادراری، نشان داده شد که زرشک به طور موثر عفونت را سرکوب می کند. زرشک به عنوان ضد باکتری، ضد عفونی کننده ادرار، قابض و بهبود دهنده غشاهای مخاطی دستگاه ادراری عمل می کند. این ماده همچنین ادرار آور است.

برگ قاصدک

برخلاف ریشه که بر تعادل سلامت دستگاه گوارش و کبد موثر است، این گیاه بسیار مدر بوده و برای تخلیه مثانه و تسکین علائم استفاده می شود.

کلاله (مو) ذرت

دارای خواص تسکین دهنده از طریق ساخت موسیلاژ یا آرامبخش است. این ماده باعث تسکین غشای مخاط تحریک شده می گردد. همچنین دارای اثر ادرار آور است. همچنین سرشار از سیلیس و سایر مواد معدنی ست، که به تقویت بافت ها کمک می کند.

درمان گیاهی عفونت کلیه

درمان عفونت کلیه با گیاه دم اسب

گیاه دم اسب نیز، مانند کلاله ذرت برای درمان عفونت کلیه  عمل می کند.

ریشه گل ختمی

گل ختمی اثر تسکین دهنده و نرم کننده ای بر غشای مخاطی تحریک شده دستگاه ادراری دارد.

گل مهرطلا (Goldenseal )

گا مهر طلا یک داروی ضد باکتری و ترمیم کننده غشای مخاطی قوی برای التهاب دیواره مجاری ادرار است.

دلایل عفونت کلیه حاد

بیشتر عفونت های کلیوی از یک عفونت مثانه ایجاد می شوند. باکتری ها از حالب ها عبور مى کنند و باعث عفونت در کلیه می شوند. این باکتری ها معمولا باکترى هایی هستند که به طور معمول در روده زندگی می کنند به عنوان مثال اشریشیا کلاى.  اکثر افراد مبتلا به سیستیت دچار عفونت کلیه نمى شوند.

برخی از عفونت های کلیوی بدون عفونت مثانه توسعه پیدا می کنند که گاهی اوقات به علت مشکلى در کلیه است. به عنوان مثال، اگر فردى سنگ کلیه یا نارسایی کلیه داشته باشد، بیشتر در خطر ابتلا به عفونت های کلیوی قرار دارد. معمولا تنها در یک کلیه عفونت ایجاد می شود. عفونت کلیه حاد در هر سنی ممکن است رخ دهد و در بین زنان بسیار رایج است. این امر به این دلیل است که زنان بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به عفونت مثانه هستند.

در زنان، مجرای ادرار نزدیک به مقعد است، که این باعث می شود باکتری ها راحت تر از روده به مجرای ادرارى برسند. هم چنین مجرای ادرارى در زنان کوتاه تر از مردان است، بنابراین باکتری ها راحت تر مى توانند به مثانه برسند.

⚠ توجه: عفونت های کلیوی در کودکان، افراد مسن و در دوران بارداری بیشتر شایع است. اما عفونت کلیه در مردان شایع نیست.

تشخیص پیلونفریت حاد

آزمایش ساده ای که پزشک می تواند انجام دهد، یک آزمایش آنالیز ادرار است. این آزمایش شامل آزمودن نمونه ای از ادرار با یک نوار تست ویژه است که به دنبال علائم عفونت مى گردد. این آزمایش معمولا عفونت کلیه را نشان مى دهد.

با این حال مهم است که تشخیص را تایید کرده و همچنین مشخص کنید که کدام باکتری باعث عفونت شده است. این امر یک پزشک را مجاز به تجویز آنتی بیوتیک صحیح می کند. برای این کار، پزشک باید نمونه ادرار را به آزمایشگاه ارسال کند تا باکتری موجود شناسایی شود. این روند ممکن است چندین روز به طول بی انجامد، لذا درمان زودتر شروع مى شود.

نمونه ى ادرار ممکن است تنها آزمایش مورد نیاز براى خانم ها باشد. در بعضی موارد ممکن است آزمایش های بیشتری انجام شود، مثلا اگر سنگ کلیه یا یک اختلال کلیوی داشته باشید.

معمولا اگر مرد باشید یا عفونت مجدد کلیوی داشته باشید، نیاز به انجام آزمایش هاى بیشتر دارید. اگر تست های بیشتری لازم باشد، اسکن اولتراسوند اغلب اولین کاری است که انجام می شود.

درمان عفونت کلیه

عوارض ناشی از عفونت حاد کلیه

در افرادی که عفونت کلیه دارند، اگر درمان به سرعت انجام شود، افراد می توانند به بهبودی کامل دست پیدا کنند. عوارض احتمالی که در تعداد کمی از موارد رخ می دهد، عبارتند از:

  • گاهی ممکن است میکروب های (باکتری ها) ناشى از عفونت کلیه، به جریان خون منتقل می شوند، به خصوص اگر درمان با تأخیر انجام شود. این اتفاق ممکن است باعث مسمومیت با خون (سپسیس) شود که می تواند جدی یا حتی تهدید کننده زندگی باشد.
  • در زنان باردار مبتلا به پیلونفریت، ممکن است نوزاد زودتر یا با وزن کمترى به دنیا آید.
  • آبسه کلیه (به ندرت) می تواند توسعه یابد.
  • گاهی اوقات باعث آسیب دائمی به بافت های کلیه می شود.
⚠ توجه: این عوارض معمولا شایع نیستند.

دکتر شهریار ناطق جراح کلیه و متخصص ارولوژی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

به اشتراک گذاری

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کند و طبق قوانین امکان تجویز دارو وجود ندارد.  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر يلدا سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام. من مشكلم را در پيام قبلي مطرح كردم ولي فراموش كردم علايمم را به طور كامل شرح دهم. بنده چند هفته پيش كرونا گرفتم و بهبود پيدا كردم. چند روزي است كه احساس تير كشيدن در كليه راست و قسمت پايين و راست شكم دارم. ٢ روز است كه شب آن هم فقط يه بار يك لخته خون بسيار كوچك در ادرارم مشاهده كردم. ادرارم بويي ندارد و تكرر ادرار هم ندارم و رنگش هم طبيعي است و درد هنگام ادرلر هم ندرم. حالت تهوع دارم. بي اشتها شده ام و رنگم هم زرد شده است. البته چند روز پيش بدن درد شديدي گرفتم و سرفه ميكردم و تب هم دارم و گفتم شايد كرونا برگشته. الان بدن درد و سرفه ها بهتر شده. نميدانم تبم به خاطر كرونا هست يا مشكل كليه؟ من صبح ها تب ندارم و از ساعت ٢ بعد از ظهر دماي بدنم بين ٣٧ و ٣٧.٦ متغير است تا ١١ شب و بعد از آن دماي بدنم طبيعي ميشود. ايا ممكن كرونا به كليه ام اسيبي زده باشد؟ و الان اگر بخاهم به پزشك مراجعه بكنم بايد به بيمارستان بيماران كرونايي بروم يا پزشك متخصص؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام،سونوگرافی،آزمایش ادرار و کراتینین بدهید

    2. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام،سونوگرافی،آزمایش ادرار و کراتینین بدهید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر يلدا پنجشنبه ۲۹ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 729 مشاهده پرسش
    با سلام. من ميتلا به كرونا شدم چند هفته پيش و بهبود پيدا كردم ولي چند روزي بود كه احساس تير كشيدن در كليه سمت راستم ميكردم مثلا ساعتي يه بار آن هم به مدت چند ثانيه. همچنين قسمت راست و پايين شكمم هم تير ميكشد. امروز و ديروز يه لخته خون بسيار كوچك در ادرارم ديدم البته فقط يه بار ان هم در شب. سوزش ادرار ندارم. رنگ ادرارم طبيعي است و بويي ندارد. دچار تكرر ادرار هم نشده ام. آيا ممكن است كرونا آسيبي به كليه ام وارد كرده باشد؟ و اينكه من بايد به بيمارستان هايي كه بيماران كرونايي مراجعه ميكنند بروم يا به مطب پزشكان متخصص؟ چون كه هنوز گاهي اوقات سرفه ميكنم و تب هم دارم و چند روز پيش بدنم درد ميكرد ميگم نكنه دوباره كرونا برگشته و باعث آسيب به كسي بشم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق پنجشنبه ۲۹ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،بعید است محض اطمینان آزمایش ساده ادرار و سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر عادل سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با درود خدمت آقای دکتر ناطق سنگ کلیه من با سونوگرافی ک گرفته بودم حدوده ۱۰الی۱۱میل هست و ب گفته متخصص سونوگرافی رفته داخله مثانه بعضی موقه ها ی درد خفیفی میکنه و ول میکنه میخواستم بدونم هزینه شکستنه این چقدره ممنون میشم جواب بدید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام لطفا با سونوگرافی جدید به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خانم ۴۷ساله هستم حدود یک هفته است احساس درد شدید از پهلو به پشت کمر دارم وموقع بلندشدن احساس درد شدیدی در پشت دارم وبلند شدن برام سخت است بعضی مواقع بدنم داغ میشود و درحال حاضر یبوست پیدا کردم قبل از بیماری ازکاسنی استفاده زیادی کرده بودم والان نیز درد کمی درکلیه سمت چپ وراستم احساس میکنم و نمیدونم ماله عفونت کلیه است یاخیر لطفا منو راهنمایی کنین بااین اوضاع کرونا نمیتونم بیمارستان برم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام با توجه به شرح حال شما بیشتر به نظر می‌رسد منشا درد شما اسپاسم عضلانی باشد
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سللم خسته نباشید
    من از دیروز ظهر سوزش ادرار و تکرر ادرار گرفتم که قرص فنازومکس برای تسکین درد توردم ولی امروز صبح با درد کلیه بیدار شدم هردوتا پهلوهام درد میکنه و همچنان سوزش و تکرر ادرار دارم، چه قرصی باید بخورم؟ چون بحث ویروس کرونا هست نمیتوام برم بیمارستان
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،تجویز دارو از طریق سایت امکانپذیر نیست
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۲۲ سالمه
    صبح با سوزش شدید و حس ادرار بیدار شدم و بعد دسشویی بازم حس سوزش و ادارار دارم
    ادرار خونی بوده و لخته های خیلی ریز خون دیده میشود
    قبلا هیچ علایم یا درد کلیه نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،شما دچار عفونت ادرار شده اید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    از دیشب ساعت ۱۲ درد در پهلوی سمت چپ شروع و به تدریج افزایش یافت که به قسمت جلوی شکم کشیده می شد تا اینکه نصف شب حدود ساعت ۲ به درمانگاه مراجعه کردم پزشک عمومی گفتن شاید سنگ کلیه باشه ولی آمپول ضد درد و قرص سیپروفلوکساسین تجویز کردن با زدن آمپول کمی درد بهتر شد یک قرص آنتی بیوتیک خوردم ولی نمی دانم ادامه بدم یا نه گذشت ۱۵ ساعت دوباره درد در همان ناحیه شروع شده تب ندارم و باتوجه به سیوع کرونا و تعطیلی درمانگاه‌های تخصصی نتونستم به متخصص مراجعه کنم دکتر راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
  • تصویر کاربر ابراهیم دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من سال پیش دو سنگ کلیه به ابعاد ۱۲ میلیمتر و ۷ میلیمتر در کلیه سمت راستم داشتم که با عمل سنگ شکنی دفع شدند...آخرین باری که به سونوگرافی رفتم هیچ سنگی دیده نشد...اما مدت تقریبا دو ماه است که هر چند روز یکبار کلیه هام درد میگیره و دچار تکرر ادرار میشوم همراه با نفخ و یبوست... به دکتر ارولوژیست خودم مراجعه کردم گفت: به علت تعریق زیاد و لباس زیاد پوشیدن این اتفاق می افته و قرص پیروکسیکام به همراه آمپول متاکارمابول بهم داد اما فایده ای نداشت...از هفته پیش این درد هر روز شده با همین علائم که گاهی اوقات البته خیلی کم تهوع و خلط گلو هم بهش اضافه میشه...به دکتر عمومی مراجعه کردم قرص سیپروفلوکساسین و شیاف دیفلوفناک بهم داد که چهار روزه استفاده میکنم ولی باز هم فایده ای نداشته...در ضمن من ۲۵ سالمه...آیا بیماری من جدیه؟چیکار باید بکنم؟ببخشید طولانی شد!
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،مجددا سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر آرزو دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 1763 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من چند وقتی میشه درد خفیف پهلو دارم.دوروزه ادرارم تیره و کدر شده قهوه ای رنگ تقریبا.اگر عفونته میتونم آنتی بیوتیک مصرف کنم.خانم ۴۲ ساله هستم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،نخست ازمایش ادرار و سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام . ۳۶ سالمه سه روز لرز شدید دارم بدون هیچ علامت دیگه ای ، فقط ۵ روز پیش به علت یبوست دچار زخم مقعدی شدم و هنوزم احساس سوزش و خیلی کم خونریزی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنیدآیا لرز وتب ربطی به این مورد داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،خیر
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر