درمان سوزش ادرار همراه با خون + علت خون در ادرار

آخرین بروزرسانی: 1 آبان 1402

در این مقاله می خوانید

یکی از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده ی خون در ادرار است. گاهی نیز سوزش ادرار همراه با خون خواهد بود. در این مقاله به بررسی علت خون در ادرار و همچنین راه هایی جهت درمان آن، می پردازیم.

تعدادی علائم و شرایط متفاوت وجود دارند که می توانند سبب نگرانی شما شوند. در میان این موارد، وجود خون در ادرار یکی از هشدار دهنده ترین موارد می باشد و ممکن است فورا شما را به این نتیجه برساند که به سرطان مبتلا هستید.

اما خبر خوب این است که سرطان تنها یکی از عوامل احتمالی وجود خون در ادرار بوده و جزو عوامل رایج نمی باشد. در واقع موارد مختلفی می توانند سبب وجود خون در ادرار شوند. در این مطلب جهت محکم کاری 13 مورد را بررسی خواهیم کرد.

این وضعیت به اصطلاح هماچوری نیز خوانده می شود و علامتی شایع از طیف وسیعی از عوامل مختلف است. بنابراین سریع نتیجه گرفتن از این وضعیت کاری عجولانه بوده و فرد باید دیگر علائم موجود و عواملی مانند سن، جنسیت و سبک زندگی را نیز مد نظر قرار دهد. مشکل هر چه که باشد، اگر در مورد آن مطمئن نبوده و یا نگران هستید، باید آن را با یک پزشک در میان بگذارید.

خون در ادرار نشانه چیست؟

در هماچوری، ممکن است کلیه ها یا هر قسمت دیگری از مجاری ادراری، به گلبول های قرمز اجازه دهند تا به درون ادرار راه یابند. دلایلی که می توانند سبب این عارضه شوند به شرح زیر هستند:

عفونت مجاری ادراری

1- عفونت مجاری ادراری

گاهی علت خون در ادرار می تواند عفونت مجاری ادراری باشد که به وسیله ورود باکتری به میزراه و راه یافتن آن به درون مثانه ایجاد شود. سپس باکتری در آن قسمت می تواند تقسیم شود، که این وضعیت سبب ایجاد شماری از علائم می گردد.

در عفونت مجاری ادراری، در کنار وجود خون در ادرار ممکن است متوجه شوید که ادرار شما دارای بویی شدید است، نیازی مبرم به ادرار کردن دارید و هنگامی که سعی در ادرار کردن دارید احساس سوزش می کنید. همچنین ممکن است این سوزش را در حین نزدیکی جنسی نیز احساس کنید.

بیماری کلیوی

2- ادرار خونی ناشی از بیماری کلیوی

یک مورد دیگر از عوامل ادرار خونی که می تواند بیشتر نگران کننده باشد، بیماری کلیوی است. در این مورد، خونریزی میکروسکوپی مجاری توسط گلومرولونفریتیس (التهاب نفرونی گلومرولی) ایجاد شده است، که به عبارت دیگر التهاب سیستم تصفیه کلیه ها می باشد.

این وضعیت می تواند نشانه یک بیماری سیستمی مانند دیابت باشد. در دیگر موارد، این وضعیت می تواند به صورت خود به خودی و بدون هیچ دلیل واضحی رخ داده و یا توسط عفونت های استرپتوکوکی (یک نوع باکتری)، بیماری های عروق خونی که واسکولیت نامیده می شوند و مشکلات ایمنی بدن مانند نفروپاتی IgA آغاز شود.

سنگ مثانه

3- سنگ های مثانه

هنگامی که مواد معدنی در بدن ما سنگ هایی کوچک و سخت را تشکیل می دهند، سنگ کلیه و مثانه ایجاد می شوند. این سنگ ها که توسط موادی معدنی ساخته شده اند به دیواره های کلیه ها و مثانه چسبیده و سپس متبلور می شوند.

سنگ مثانه و کلیه معمولا در اکثر موارد دردناک نیستند. هر چند، در صورتی که این سنگ ها انسدادی ایجاد کرده و یا به اعضای داخلی آسیب برسانند، می توانند سبب به وجود آمدن مشکلاتی شوند و علت خون در ادرار باشند.

در مواردی که انسداد به وجود می آید و یا این سنگ ها در حال عبور هستند، ممکن است در ادرار خود خونریزی احساس کنید. از آنجایی که معمولا این وضعیت با دردی شدید همراه است، به راحتی متوجه آن می شوید.

آسیب کلیوی علت خون در ادرار است.

4- آسیب کلیوی

اگر ضربه ای شدید به نیم تنه فرد وارد شود اما به داخل بدن نفوذ نکند (سبب پاره یا سوراخ شدن نشود) می تواند به وجود خون در ادرار منجر شود.

این وضعیت در اثر آسیب به کلیه ها، که معمولا از طریق برخوردهای فیزیکی در ورزش ایجاد می شود، به وجود می آید. این شرایط از لحاظ فیزیکی به کلیه ضربه زده و سبب خونریزی داخلی می شود که این خونریزی به ادرار راه می یابد. اگر چنین ضربه شدیدی به شما رسیده بهتر است جهت اطمینان از وسعت آسیب، خود را بررسی کنید.

آسیب مثانه

5- آسیب مثانه

همانگونه که یک جراحت کلیه می تواند سبب خونریزی در ادرار شود، آسیب به مثانه نیز می تواند سبب به وجود آمدن این شرایط شود. اگر چنین عاملی سبب خونریزی شده باشد، احتمالا در همان زمان متوجه آن شده و علائمی دیگری مانند درد در هنگام لمس، درد در هنگام خم شدن یا انجام فعالیت، عملکرد ضعیف احتمالی که می تواند به صورت نیاز شدید به دفع ادرار خود را نشان دهد و … را تجربه کنید.

ورزش شدید

6- ورزش شدید

این عامل بسیار نادر می باشد اما در برخی موارد، ورزش شدید می تواند سبب هماچوری شود. تصور می شود که این وضعیت بتواند در اثر کم آبی شدید بدن یا آسیبی باشد که بدون متوجه شدن فرد به مثانه او رسیده است.

این شرایط همچنین می تواند ناشی از آسیب ایجاد شده در اثر تحرک و تکان خوردن شدید اعضای داخلی بدن در حین فعالیت یا از بین رفتن گلبول های قرمز خون در حین ورزش هوازی پایدار باشد.

با اینکه این عارضه می تواند در هر نوع ورزشی رخ دهد اما ورزشکارانی که به صورت رایج تحت تاثیر آن قرار می گیرند، دوندگان هستند. همچنین این وضعیت می تواند در ورزش هایی که شامل فعالیت های شدید هستند رخ دهد.

کم خونی

7- کم خونی داسی شکل

کم خونی داسی شکل وضعیتی است که سبب به وجود آمدن یک نقص در هموگلوبین موجود در گلبول های قرمز خون می شود. این عارضه می تواند سبب ایجاد هر دونوع هماچوری قابل رویت و میکروسکوپی شود و طیفی از علائمی دیگر مانند خستگی، آنمی یا کم خونی، درد شدید، تورم انگشت ها، عفونت های معمول باکتریایی، آسیب های ریوی، آسیب های قلبی و زخم های پا را ایجاد کند.

آسان ترین راه مطمئن شدن از اینکه وضعیت حال حاضر فرد ناشی از کم خونی داسی می باشد یا خیر، بررسی سابقه خانوادگی می باشد. این بیماری ژنتیکی بوده و همانطور که گفته شد فرد باید وضعیتی مشابه را در سابقه خانوادگی خود جستجو کند.

سندرم آلپورت می تواند علت خون در ادرار باشد

8- سندرم آلپورت

سندرم آلپورت مانند عامل پیشتر گفته شده یک اختلال ژنتیکی است. بنابراین آسان ترین راه جهت مطمئن شدن از دخیل بودن یا نبودن این بیماری در وضعیت فرد، بررسی سابقه خانوادگی او می باشد.

اگر فرد مبتلا به سندرم آلپورت باشد، این اختلال بر روی غشاهای تصفیه کننده در گلومرول های کلیه های او تاثیر خواهد گذاشت. علاوه بر وجود خون در ادرار فرد ممکن است علائم دیگری از جمله: رنگ غیر عادی ادرار، تورم قسمت مچ به پایین پا، مچ پا و کل پا را تجربه کند.

همچنین فرد ممکن است به اختلال یا از دست دادن بینایی، درد پهلو، از دست دادن شنوایی و تورم نواحی اطراف چشم ها مبتلا شود. به طور کلی، این وضعیت نسبتا آسان شناسایی می شود.

ادرار خونی

9- داروها و موادغذایی

به احتمال زیاد چیزی که موجب قرمز شدن ادرار می شود، خون نیست. برخی از مواد غذایی می توانند موجب قرمز شدن خون شوند. اگر آب زیادی از دست داده باشید، از آنجایی که به مقدار کافی آب در بدن شما جهت رقیق کردن ادرار وجود ندارد، رنگ ادرار بسیار تیره می گردد.

همچنین، اگر قرص ویتامینه ای مصرف کنید که به درستی برای شما تجویز نشده باشد و بدن به آن نیازی نداشته باشد، بدن به آسانی اجازه می دهد تا آن مستقیما از بدن خارج شود. در این مورد، رنگ ادرار زرد درخشان به نظر می رسد.

در صورتی که فرد موادی مشخص را مصرف کند، ادرار او می تواند قرمز به نظر رسد. برای مثال چغندر قند، توت سیاه و ریواس همگی می توانند سبب قرمز به نظر رسیدن ادرار شوند و فرد را برای لحظه ای نگران کنند. اما آنها علت خون در ادرار نیستند.

آسیب جسمی علت خون در ادرار

10- خونی بودن ادرار در اثر آسیب

ما درباره اینکه چگونه آسیب به اندام می تواند باعث ایجاد خون در ادرار شود، بحث کردیم. اما آسیب هایی که به نواحی پایین تر می رسند نیز می توانند سبب خونریزی شوند.

برای مثال: اگر فرد در حین انجام ورزش های تماسی ضربه ای به ناحیه بین دو پای او وارد شود ممکن است در نواحی میزراه دچار خونریزی شود که این خونریزی به آسانی می تواند راه خود را به سمت ادرار پیدا کرده و همراه با آن دفع شود. همچنین احتمال دارد در حین یک تماس جنسی شدید ناحیه داخل واژن یا اطراف سر آلت مرد دچار خونریزی شود.

هموفیلی

11- هموفیلی

هموفیلی یک بیماری است که در آن، بدن دچار کمبود عوامل انعقادی می شود، عواملی که به طور معمول در خون وجود دارند. در بیماران هموفیلی اگر بخشی از بدن زخم شود، از آنجایی که خون منقعد نشده و لخته تشکیل نمی دهد، خونریزی به سختی متوقف می شود.

در این حین، از آنجایی که خون آسان تر قادر به گذر از دیواره عروق به سمت بافت های اطراف می باشد، این بیماری می تواند سبب خونریزی در قسمت هایی غیر منتظره از بدن شده و علت خون در ادرار باشد.

خونریزی قاعدگی

12- خونریزی قاعدگی علت خون در ادرار

در خونریزی شدید دوران قاعدگی، اگر خونی از قبل باقی بماند و یا ادرار کردن و خونریزی با هم اتفاق افتند، خون می تواند در ادرار پدیدار گردد. اگر فردی دارای شرایطی است که طبیعت چرخه قاعدگی او را تحت تاثیر قرار می دهد، احتمال خونریزی شدید در این فرد بیشتر می شود.

برای مثال: کسانی که به منوراژی (خونریزی های شدید و طولانی قاعدگی) مبتلا هستند می توانند خونریزی شدید و طولانی مدتی را تجربه کنند که ممکن است به عوارض متعددی نیز ختم شود. پس قاعدگی نیز می تواند علت خون در ادرار باشد.

13- سرطان

نهایتا، موردی که درباره آن نگران بودید: سرطان. درحالیکه این علت، علتی شایع نیست اما قطعا می تواند عاملی احتمالی باشد. سرطان مثانه، مخاط رحم و سرطان پروستات همگی می توانند این علامت را ایجاد کنند. به همین دلیل است که بررسی شدن توسط یک پزشک امری ضروری است.

اما به خاطر داشته باشید، احتمالات بسیار دیگری نیز وجود داشته و نیازی به ترسیدن نیست. این وضعیت می تواند ناشی از خونریزی غیر طبیعی رحم، دارو، آسپرین و بسیاری مشکلات دیگر باشد که امکان لیست کردن آن ها در این متن وجود ندارد.

درمان هماچوری

درمان سوزش ادرار همراه با خون

قدم اول اثبات وجود هماچوری با انجام آزمایش ادرار می باشد. همانگونه که گفته شد تعداد گلبول های قرمز موجود در هر واحد اندازگیری ادرار باید بیش از عدد 3 باشد.

اگر در آزمایش ادرار نشانه ای از عفونت هم وجود داشته باشد، بیمار را یک هفته درمان و سپس مجددا آزمایش ادرار را تکرار می کنند. شرط اثبات هماچوری میکروسکوپی، وجود خون در ادرار در حداقل ٢ آزمایش ادراری است، که به فاصله 2 الی 3 هفته از هم گرفته شده باشند.

در صورتیکه پس از یک هفته درمان، در آزمایش ادرار همچنان بیش از 3 عدد  RBC وجود داشته باشد، قدم دوم IVP می باشد، که در کودکان به جای IVP، سونوگرافی و VCUG جهت بررسی رفلاکس ادراری انجام می شود.

در صورت نرمال بودن IVP و سونوگرافی قدم بعدی سیستوسکوپی است، که توسط آن داخل مجرا و مثانه مشاهده می شود. سیستوسکوپی وسیله تشخیصی استاندارد در تشخیص توده های مثانه است.

در نهایت در صورت نرمال بودن سیستوسکوپی، سی تی اسکن شکم و لگن جهت رد توده های کلیه انجام می شود.

 از روشهای آزمایشگاهی جهت تشخیص منشاء هماچوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– تست های انعقادی

همان طور که در ابتدای مقاله ذکر شد مصرف داروهای ضد انعقاد و یا اختلال در سیستم انعقادی می تواند باعث خونریزی سیستم ادراری شود

– آزمایش بررسی ادرار از نظر وجود دیس مورفیک

در صورت وجود این گلبولها منشاء خونریزی از گلومرولهای کلیوی بوده و بیشتر بیماریهای داخلی کلیه مطرح میشود.

– آزمایش سیتولوژی ادرار ٣ روزه

در آزمایش فوق برای ٣ روز متوالی ادرار را از نظر وجود سلولهای بدخیم بررسی می کنند، در صورت وجود بدخیمی، خصوصا High Grade در سیستم ادراری، آزمایش فوق مثبت می شود.

– آزمایش پروستات (PSA)

از آنجایی که یکی از دلائل وجود خون واضح در ادرار بیماری های پروستات است، آزمایش PSA در خونریزی واضح ادراری در افراد بزرگسال الزامی می باشد.

درمان خون در ادرار زنان

درمان خون در ادرار بر حسب دلیل ایجادکننده آن انجام می شود.

✅ اگر سنگ کلیه و یا مثانه سبب هماچوری شده باشد، این سنگ ها باید برداشته و یا شکسته شوند. معمولا، سنگ های کلیه و مثانه همانگونه که جهت پیشگیری از عود آنها به تدابیری نیاز است، جهت برداشتن یا شکستن آنها نیز به روندهایی درمانی نیاز می باشد. بیماری کلیوی بر طبق تشخیص، درمان می شود. در موارد شدید، ممکن است دیالیز مورد نیاز باشد.

✅ در مواردی که دارو باعث وجود خون در ادرار شده باشد، مصرف دارو قطع می شود. داروهایی مانند کویینین، ریفامپین و فنی توئین می توانند سبب هماچوری می شوند.

✅ هماچوری ناشی از آسیب (مانند ضربه به کلیه ها) بر طبق شدت آسیب درمان می شود، که این درمان از استراحت در تخت و نظارت بالینی نزدیک تا ترمیم به وسیله جراحی یا در موارد شدید برداشتن بافت یا عضو آسیب دیده را شامل می شود.

✅ اگر سرطان باعث پدید آمدن خون در ادرار شده باشد، تومورهای سرطانی یافت شده در کلیه، میزنای، پروستات و مثانه می توانند توسط رادیوتراپی، شیمی درمانی و جراحی درمان شوند.

✅ اگر هماچوری ناشی از انسدادهای مجاری ادراری باشد، با باز کردن انسداد یا برداشت ناحیه مسدود شده درمان حاصل می شود.

✅ اگر وجود خون در ادرار به دلیل عفونت های ویروسی مجاری ادراری و بیماری های منتقله از راه جنسی باشد، با دارو درمان می شود.

دکتر شهریار ناطق جراح و متخصص کلیه و متخصص ارولوژی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

به اشتراک گذاری

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کند و طبق قوانین امکان تجویز دارو وجود ندارد.  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مینا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چندین ماه هست دچار سوزش ادرار شدید همراه با خون و لخته خون شده ام فنازوپریدین سیپروفلوکساسین مترونیدازول کرم های واژینال و داروهای پروبیوتیک هم استفاده کردم مدت کوتاهی بهبودی حاصل شد ولی مجدد مشکل تکرار شد آزمایش پاپ اسمیر و خون هم داده ام که پیوست ارسال میکنم بعد از نزدیکی سوزش مجاری ادرار میگیرم و خونریزی داخل ادرار و تکرر ادرار از لحاظ سلامت دستگاه تناسلی و واژن هیچ عفونت و مشکلی ندارم و این دردها و سوزش هنگام نزدیکی و سیکل ماهیانه شدت میگیره به ناچار برای کنترل سوزش فنازوپریدین مصرف میکنم ولی فقط تا حد کمی تسکین میده لطفا راهنمایی کنید چه دارویی استفاده کنم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام لطفا به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر نریمانی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام من خونریزی دارم از مجاری ادرای همراه درد ی ماه بعضی روزا خوبم بعضی روزا همراه درد میخواستم ببینم نشانه چیه برادرم قبلا بر اثر سرطان روده فوت کرده ایا نشانه سرطانه
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام لطفا سونوگرافی و آزمایش ادرار انجام دهید
  • تصویر کاربر حنانه یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام من بعد از رابطه با همسرم سوزش در ادرار میگیرم تکرر ادرار پیدا کردم و در ادرارم کمی لکه خون مشاهده میشه .علت چیه و چه راهکاری پیشنهاد میدید
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام شما دچار عفونت ادراری شده اید
  • تصویر کاربر ادرار شنبه ۴ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام خانمي ٢٠ساله هستم دو روز پيش لخته هاي بسيار كوچكي در ادرار همراه با خارش و سوزش ادرار مشاهده كردم و احساس تكرر ادرار و عدم تخليه كامل ادرار دارم پس از يك روز اين لخته هاي خوني و سوزش وخارش كاهش يافت و روز بعد مجددا ادرار خوني اشكار به رنگ چاي و سوزش و خارش دارم مصرف مايعات كمكي ميكند؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۴ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام بله کمک‌ میکند اما شما دچار عفونت ادراری شده اید بهتر است انتی بیوتیک مصرف کنید
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام
    تقریبا ۲ یا ۳ روزی هست که احساس درد و سوزش در ناحیه نوک آلت تناسلی پیدا کردم و بی اختیار مقداری مایع سفید از بدنم خارج میشه و در زمان تخلیه ادرار موقع آخر تخلیه ، مایع سفید با مقدار بیشتر اما سوزش بسیار زیادی خارج میشه
    همیشه احساس درد تخلیه ادرار دارم.
    و تمام مواردی که براتون ذکر کردم از زمان صبح با شدت شروع میشه و تا ظهر و غروب کمتر میشه
    خودم احساس میکنم که شاید عفونت باشه
    آیا این مشکل حاد هست و درمانش چیه؟
    آیا به خودارضایی مرتبط هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام بله عفونت است در صورت تمایل میتوانید از فرم ویزیت آنلاین درون سایت برای درمان اقدام کنید
  • تصویر کاربر سلماز یکشنبه ۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام.مادرم ۶۳ سالشه و همیشه کلیه هاش سنگ ساز بوده.۸ ماه پیش برای دفع سنگهاش چندین بار از سنگ شکن و ایجاد لوله هایی در مثانه که متاسفانه اسمشون نمیدونم استفاده کرد.از اون موقع تا حالا بعد از دفع سنگها سوزش ادرار همراه با لخته های زیاد خون و تب و لرز و تکرر ادرار داره و با کلی آزمایش و دکترهای مختلف و استفاده از داروهای متفاوت حالش بدترم شده.ممنون میشم اگه جواب بدین و راهکاری جلوی ما بزارید.البته ایشون مشکل قلبی هم دارن
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام لطفا از طریق فرم مشاوره آنلاین موجود در سایت اقدام کنید
  • تصویر کاربر نیکا شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    آیا مصرف همزمان قرص اسویکس با آزیترومایسین و داروی سرماخوردگی باعث خونریزی در ادرار می شود ؟ و اگر همه این داروها قطع گردد خونریزی چند روز بعد قطع می گردد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      احتمال آن کم‌است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام من درموقع ادرار کردن سوزش خفیفی دارم
    وبعضی وقت ها و کم در آواخر ادرا چند قطره خون رنگ تقریباً صورتی وقرمز دارم
    لطفاً کمک کنید در ضمن من 16سالمه
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام شما دچار عفونت مثانه هستید
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید من در اقدام ب بارداری هستم و قرص لتزورول هم مصرف کردم الان ۸ روز از پاکیم میگذره و دوبار هم رابطه جنسی داشتم الان از سرشب هنگام دستشویی رفتم درد دارم و اینکه ادرارم صورتی رنگ و لخته خون کوچیک داره این از چی میتونه باشه؟مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام شما دچار عفونت ادراری شده اید
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۸ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    سلام هنگام ادرار سرفه کردم و بلافاصله سوزش شدیدی در مجاری ادراری حس کردم و خونریزی زیاد اما موقت پیدا کردم. دلیل چیه
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق چهارشنبه ۸ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام،پارکی مخاط سطحی الت
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر