مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربر رشیدی سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام. من چهار ساله التهاب پروستات دارم و چهل سال دارم و متاهل هستم. با عرض عذرخواهی ، من برای جلوگیری حین نزدیکی از کاندوم استفاده می کنم. احساس میکنم ،استفاده از کاندوم تنگ ،درد های مربوط به التهاب پروستات را بیشتر میکنه . آیا اصولا استفاده از کاندم و خصوصا کاندم تنگ برای التهاب پروستاتیت ضرر داره یا نه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      خیر،ربطی ندارد مگر اینکه به جنس کاندوم حساسیت داشته باشید
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    آلت من مقدار کمی به سمت چپ انحنا دارد. این انحنا زیاد نیست اما باعث می‌شود هنگام نزدیکی همسرم دچار درد شود. آیا نیاز به جراحی هست یا با روش‌های دیگری قابل درمان است؟

    مشکل دیگری که دارم خشکی بسیار زیاد در پوست سر آلت تناسلی بنده هست که گاهی آن قدر زیاد است که باعث ترک برداشتن پوست و خون آمدن آن می‌شود. گاهی با چرب کردن توسط تریامسینولون این مشکل به صورت موقتی حل می‌شود و پس از مدتی دوباره باز می‌گردد.. و گاهی هم چرب کردن بی‌تاثیر است.
    متاسفانه تا به حال خجالت کشیده‌ام که برای این مشکل به متخصص پوست مراجعه کنم. آیا برای این مشکل هم می‌توانم به شما مراجعه کنم یا در تخصص شما نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      سلام،چند عکس از بالا و پهلو(مخصوصا از پهلو که انحراف الت کاملا مشخص باشد) و سپس به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    اول اینکه آیا عمل TURP در پروستات به صورت سرپائی انجام می شود یا نیاز به بستری شدن دارد ؟ و دوم هزینه عمل با استفاده از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ امکان پذیر است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      سلام،نیازمند ۱ تا ۲ شب بستری در بیمارستان است
      بیمارستانی که بنده کار میکنم(بیمارستان اتیه)با بیمه اتیه سازان قرارداد ندارد
      باید هزینه را ابتدا پرداخت و سپس طیق فاکتور مبلغ پرداختی را از بیمه پس بگیرید
  • تصویر کاربر مرضیه سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام من HpV تایپ ۵۲ مبتلا هستم
    ایا قابل درمان هست!؟ خیلی استرس دارم
    چ کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      لطفا ضایعات خود را کرایو(فریز)کنید
      برای کاهش احتمال سرطان دهانه رحم واکسن گاردازیل را در ۳ نوبت تزریق کنید
      تقویت سیستم ایمنی و عدم مصرف دخانیات در کاهش عود موثر است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خداقوت آقای دکتر
    چند روز پیش درد آلت داشتم که مجبور شدم برم پیش دکتر عمومی . معاینه ام کردن و گفتن احتمالا سنگ کلیه دارم
    سونوگرافی کردم کلیه ها م و مثانه ام سالم بودن و سنگی نداشتن فقط اندازه پروستاتم 30 سی سی نشون داد و کلسیفیکاسیون در مرکز پروستاتم رویت گردید
    در ضمن 42 سال سن دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      سلام،اندازه پروستات در سونوگرافی نسبت به سن شما طبیعی است،کلسیفیکاسیون پروستات مساله شایعی بوده و نیاز به درمان خاصی ندارد
      نگران نباشید
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر.من چند وقتی هست بالای بیضه ی سمت راستم مقداری ورم میکنه ولی دائمی نیست و درد هم نمیکنه شاید روزی یکبار و دیرتر...
    میخواستم ببینم مشکل داره یا نه...
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      سلام،ممکن است دچار باد فتق شده باشید
      لطفا یک سونوگرافی از بیضه ها و نواحی اینگویینال ۲ طرفه انجام و جواب انرا برایم بفرستید
  • تصویر کاربر مرجان دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و وقت بخیر.
    مبتلا به مثانه نوروژنیک هستم بعلت ضایعه نخاعی مادرزادی
    مدت یکسالی هست که هر یک یا دو ماه دچار عفونت های مکرر ادراری همراه با حجم بیشتری از باکتری میشوم (25-15 میلیون باکتری). هر دفعه آنتی بیوتیک میخورم ولی بعد از یکماه مجددا عفونت عود میکند. در حالیکه قبلا عفونتم از 100 هزار بالا نمیرفت و سالی دو سه بار دچار علایم ادراری میشدم و آنتی بیوتیک میخوردم و اثر آن تا 5-4 ماه پایدار میموند. سه ماه اخیر هم بعلت سنگ مثانه و تنگی مجرا تحت عمل اندوسکوپیک قرار گرفته ام ولی با این همه عفونت ریشه کن نشده است. جدیدا با اینکه 1 ماه اخیر آنتی بیوتیک خورده ام ولی باز علایم ادراری نظیر درد و سوزش و ترشحات چرکی از مجرا دارم. برای همین جدیدا سونوگرافی دادم همه چی نرمال بود. کشت ادرار هم دادم. نیتریت و باکتری مثبت هست. تعداد گلبولهای سفید هم 45 هست. حجم باکتری ای کولای هم 12 میلیون هست.
    در ضمن, سوند هم به سختی از مجرا عبور میکند و مقاومت در ورود و خروج سوند احساس میشود.
    1- علت این عفونت های مکرر ادراری چی میتونه باشه؟ در حالیکه تمام نکات بهداشتی را رعایت میکنم. مایعات زیاد مصرف میکنم. و CIC هم روزی 8 نوبت انجام میدم.
    2- آیا مشکل خاصی در سیستم ادراری بخصوص در مجرا میتونه باشه که باعث ایجاد چنین مشکلی میشه؟
    3- یا اینکه سیستم ایمنی بدنم مشکل پیدا کرده؟
    4- با این حال آیا لازمه مجددا آنتی بیوتیک مصرف کنم؟
    چه توصیه یا راه حلی برای این مشکل دارید.
    خواهش میکنم نظرتون رو راجع به این مشکل بفرماییید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      دلیل این عفونتها تنگی مجرا و CIC هست
      در درجه اول تنگی مجرای شما باید درمان شود
      در قدم بعدی عفونت را درمان کنید و سپس حداقل به مدت ۶ ماه هر شب ۱ عدد نیتروفورانتویین ۱۰۰ میلی مصرف کنید
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 4 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .من ساکن شهرستان خرم اباد هستم. بیضه راستم اسپرملتوسل داره و چند وقته واسه بچه دار شدن تلاش میکنیم ولی نمیشه. اگه بخوام بیام خدمتتون واسه جراحی کیسه اپیدیدیم چند روز باید بستری بشم؟ بیمه ام هم تامین اجتماعی هستش تکمیلی هم ندارم میخواستم بدونم هزینه جراحی چقد میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 4 روز پیش)
      سلام،اسپرماتوسل مانع بچه دار شدن نمیشود
  • تصویر کاربر ابي یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 4 روز پیش) مشاهده پرسش
    اين وضعيت ختنه پسرم بعد از ده روزه.توسط استاد محلي ختنه شده.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 4 روز پیش)
      سلام،از روی عکس قابل قضاوت نیست
      باید از نزدیک‌ معاینه شوند
  • تصویر کاربر وریا دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. من 32سال سن دارم و تازه عمل فتق انجام دادم که دکترم متوجه بیضه نزول نکرده شده بعد از عمل جراحی گفتن من فقط بیضه رو ثابت کردم باید سه ماه دیگه بیاید عملش کنم بازم الان خیلی از سرطان میترسم چکار کنم آقای دکتر خواهش میکنم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 3 روز پیش)
      سلام،طبق منابع علمی جراحی و ثابت کردن بیضه نزول نکرده بعد از بلوغ اشتباه است
      برای جلوگیری از ایجاد سرطان،بیضه شما حتما و حتما باید خارج شود
      دلیلی برای این صبر ۳ ماهه وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر شهریار ناطق متخصص ارولوژی و جراح کلیه خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

برای گرفتن نوبت دکتر شهریار ناطق با شماره ۰۹۱۲۹۷۲۷۷۸۰ ، ٨٨٣٦٧٣٥٣  تماس بگیرید یا از طریق صفحه نوبت دهی اینترنتی اقدام نمائید.