مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، بنده 67 سال سن دارم و در آزمایش سونوگرافی مشخص شده که پروستات من بزرگ است که اندازه آن 37 سی سی نوشته شده است. تکرر ادرار کمی دارم ولی سی ساله سنگ کلیه دارم و دفع میشود. آگه میشه نظرتان را نسبت به این مورد بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش)
      سلام،اندازه پروستات شما نسبت به سنتان خوب است ولی با توجه به علائم ادراری بهتر است درمان دارویی را شروع کنید
      در مورد پیشگیری از سنگ کلیه لطفا فیلم مربوط به پیشگیری از سنگ کلیه را در سایت بنده مشاهده کنید
  • تصویر کاربر فلور سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام، مدت زیادی است من همه تایم در طول روز احساس ادرار دارم. حتی دکتر زنان هم مراجعه کردم و گفت نه کیست داری نه فیبروم وآزمایش ادرارم هم سالم بود ولی نمیدونم مشکل چیه و همچنین داخل ورزش مثل زومبا یا طناب زدن این حال من بیشتر میشه .ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش)
      سلام،شما دچار مثانه تحریک پذیر شده اید
      لطفا فیلم مربوط به تکرر ادرار در بانوان را در سایت بنده مشاهده و جهت درمان به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر بنده 53 سالمه حدود یک سالی هست احساس میکنم فشار خروج ادرار کاهش پیدا کرده .اخرین psa 0.8 هستش ولی حجم پروستات 45 سی سی و pvr 33 سی سی هستش چقدر مشکل جدی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش)
      سلام،مشکل جدی وجود ندارد اما با توجه به وجود علائم بهتر است درمان دارویی شروع شود
      در ضمن مقاله مربوط به بزرگی پروستات و فیلم مصاحبه بنده راجع به بزرگی پروستات در سایت بنده را مطالعه کنید
  • تصویر کاربر مينو شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام من ا سال پيش دچار تبخال تناسلي شدم كه مدت چند روز خوب شد به دكتر مراجعه كردم ازمايش دادم گفتن دارم ولي غير فعاله گفتن براي زگيل تناسلي ازمايش بدم كه دادم منفي بود همه ازمايشها موجود هست گفتن اگر نداشتم زگيل تناسلي كه طبق ازمايشات منفي بود بايد تزريق كنم البته براي سرطان رحم هم تست دادم منفي بود شما اين واكسنو دارين و تزريق ميكنيد؟ يا خودم بايد بخرم و تزريق كنيد؟ و اين واكسنو حتما بايد تزريق كنم بهتر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام،واکسن را تزریق کنید
      نیازی به تهیه ان نیست،در مطب خود بنده موجود است
  • تصویر کاربر ام شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    پسر من وقتی به دنیا اومد یکی از بیضه هاش نزول نکرده بود.دکتر اطفالی پسرم میبردم پیشش گفت تا یک سالگی صبر کنید تا بیضه هاش سرجاش بیادوقتی تو یک سالگی نشونش دادیم گفت درست شده و اومده سرجاشو ما هم این موضوع رو فراموش کردیم تا اینکه حدود 2 سال پیش خانومم برنامه شمارو دید و دوباره شک کردیم بردیمش پیش چند تا دکتر یکی دوتاشون گفتن باید عمل بشه ولی دکتر آخری بعد معاینه گفت چون میاد تو کیسه اش فقط بندش کوتاهه و احتیاج به عمل نداره حتی گفت اگه بچه خودمم بود عملش نمیکردم،حالا سوال من اینه پسرم احتیاج به عمل داره یانه؟اگه عمل بخواد الان که 5سالشه برای عمل دیر نیست؟سونوگرافی احتیاج نداره؟؟؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام،حتما سونوگرافی از بیضه ها و‌نواحی ایگوئینال ۲ طرفه انجام داده و با جواب ان جهت معاینه مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Mohammad سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با عرض سلام من ۲۱ سالمه سال پیش متوجه شدم به بلوغ نرسیدم و با مراجعه به دکتر و مصرف تستسترون این مشکلم تا حدودی داره حل میشه،،ولی کلاهک آلت به خود آلت چسبیده نمیدونم و همه جای بدنم تغییر دیدم طی این مدت آب منی دارم و عرضش هم بزرگ شده بجز طول آلت چیکار باید بکنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش)
      سلام،عکسی که برای بنده فرستادید اشتباه ارسال شده است
      لطفا دوباره عکس را بفرستید
  • تصویر کاربر مهران سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام. من ۱۷ سال سن دارم و طول آلت تناسلی من در نعوظ حدود ۱۳ یا ۱۴ سانتی متر و کمی تقریبا چاق هستم
    اندازه آلت طبیعی و بیضه برای باروری باید چقدر باشه و بازم امکان رشد آلت وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 روز پیش)
      سلام،اندازه الت شما کاملا نرمال است
      امکان رشد الت تا ۲۰ سالگی وجود دارد
  • تصویر کاربر اصغر سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر پسر برادرم دو سالشه و چند وقتیه ک بیضه سمت راستش ورم کرده و زیر شکمش کمی ورم داره دوسه جا بردن نشون دادن پیش دکتر ارولوژی متخصص.گفتن هیدروسل و مشکل فتق داره باید عمل جراحی بشه.آیا عمل جراحی واسه کودک دوساله زیان اوره؟استرس شدیدی بهمون وارد شده واسه جراحیش ازسویی هم ورم بیضه ش نگرانمون میکنه.خاستم خیالمونو راحت کنی و به نتیجه برسیم ک خطراط جراحی داره یا خیر.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش)
      سلام،اولا اینکه چه پسر خوش تیپی،خدا حفظش کنه😊😊😊
      بعد هم اینکه از ۶ ماهگی به بعد جراحی و داروی بیهوشی خطری برای بچه ندارد،نگران نباشید
      میتوانند صبح جراحی کنند و بعد از ظهر مرخص شوند
  • تصویر کاربر رحیم شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام بنده فردی ۳۶ ساله می باشم که مدت زیادی بود احساس میکردم در بیضه سمت راست یه برجستگی وجود داره به همین خاطر به متخصص ارولوژی مراجعه نمودم و ایشان نظرشان این بود که سر مجرای اپیدیدیم می باشد ولی برام سونوگرافی نوشتند که در جواب فقط هرنی دوطرفه اینگونیال تشخیص دادند الان به نظر جنابعالی چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)
      اگر سونو معتبر و دقیق باشد و هرنی باعث علامت در شما شده باشد برای جلوگیری از عوارض بعدی(گیر افتادن روده ها و سیاه شدن و از بین رفتن روده ها)حتما از طریق جراحی انرا ترمیم کنید
  • تصویر کاربر محمدحسین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با درود فراوان خدمت جناب آقای دکتر و از اینکه وقت میزارید و جواب میدید بسیار سپاسگزارم
    سوال:
    بنده فردی ۳۷ ساله هستم از حدود ۱۰ سال پیش تا به این لحظه هر زمان که بصورت سالیانه و دوره ای چکاپ ادرار دادم بصورت میکروسکپی در ادرارم خونه مشاهده شد تا اینکه حدود ۱۵ ماه پیش در صدد شدم که علت آنرا جویا شوم به پزشک مراجعه کردم و پس از انجام سونوگرافی و عکس رنگی از مجاری ادراری وجود هرگونه سنگ و عفونت مجاری ادراری رد شد و در ۳ نوبت ازمایش سیتولوژی را تجویز کردند که وقتی پس از ۴۸ ساعت نتیجه را دریافت کردم طبق گزارش پاتولوژیست تعداد کمی سلول آتیپیا در نمونه ادرارم مشاهده شده و تجویز سیستوسکوپی کردند . بعد از انجام سیستوسکوپی در بیوپسی در مثانه چیزی مشاهده نشد ولی در سیتولوژی واشینگ حالب سمت چپم بدخیمی مثبت اعلام شد. که در شوک عجیبی فرو رفتم چون من تا به آن لحظه هیچگونه علایم بالینی و ادراری نداشتم و فقط با یک چکاپ سالیانه به این مرحله رسیده بودم‌ .
    به تجویز دکترم یکMRU انجام دادم که هیچگونه توده و توموری در حالب مشاهده نگردید بعد از ان بازم به تجویز یک متخصص ارولوژی عمل یوروتروسکپ فلکسیبل را در تهران انجام دادم که پس از نمونه برداری از مثانه و ابتدا و انتهای حالب سمت چپ و همچنین لگنچه و کلیه و کالیسها بعلاوه سیتولوژی ادرار مثانه و سیتولوژی ادرار حالب و کلیه که انجام شد نمونه ها را نزد پاتولوژیست معروف تهران بردیم که ایشان پس از بررسی یک هفته ای اعلام داشتند که هیچگونه سلول بدخیمی یا کارسینومایی مشاهده نکرده اند و تعدادی سلول التهابی مزمن دیده اند.و بدخیمی را رد کردند‌
    پس از آن ۳ ماه بعد و سپس ۶ ماه بعد آزمایش سیتولوژی دادم که بازم منفی بود. و همچنین سونوگرافی طبیعی بود.
    حال سوال اینجاست:
    ظاهرا ویژگی سیتولوژی بسیار بالاست و حساسیت و دقت آن نیز در تشخیص سلولهای گرید بالا زیاد است
    به چه علت نتیجه ازمایش سیتولوژی
    بنده در آن برهه مثبت شد؟!
    آیا امکان مثبت کاذب یا اشتباه در سیتولوژی وجود دارد؟
    آیا با گذر وجود ۱۵ ماه تا به این لحظه این امکان وجود دارد که سلولهای بدخیم خود را مخفی کرده و تا به این لحظه خود را اشکار نکرده و ممکن است در آینده دور یا نزدیک خود را نشان دهد؟!
    و اصلا سلولهای گرید بالا و پایین و کارسینومهای فلات و درجا چه مدت زمان طول میکشد که بدون درمان تاثیرات منفی خود را در بدن نشان دهد؟
    این سوالها به شدت ذهن و زندگی من را مختل کرده
    بسیار تا بسیار سپاسگزارم از اینکه وقت میزارید و با تامل و حوصله پاسخ میدید. براتون بهترینها را ارزومندم🌷🌷🌷
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش)
      سلام،به هر حال در هر ازمایشی اندکی درصد خطا دارد به نظر من در حال حاضر اصلا نگران نباشید و هیچ کار خاصی هم انجام ندهید
      تا ۲ سال هر ۶ ماه یکبار و بعد از ان سالانه ازمایش سیتولوژی ادرار و MRU انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر شهریار ناطق متخصص ارولوژی و جراح کلیه خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

36+
برای گرفتن نوبت دکتر شهریار ناطق با شماره ۰۹۱۲۹۷۲۷۷۸۰ ، ٨٨٣٦٧٣٥٣  تماس بگیرید یا از طریق صفحه نوبت دهی اینترنتی اقدام نمائید.