مشاوره پزشکی

عوارض واریکوسل - پرسش 1554

  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش) واریکوسل
    با سلام و احترام
    اقای دکتر من 21 سال دارم و 3 سال پیش واریکوسل گرید3 سمت چپ را عمل کردم ولی یک سال بعد با همان گرید عود کرد و الان بیضه راستم هم درگیر شده است. در حال حاضر ازمایش اسپرم نرمال دارم و سایز و فرم بیضه هایم نیز طبیعی است. اما مسئله ای که خیلی نگرانم کرده این است که اگر عمل مجدد نکنم این واریکوسل میتواند باعث کوچکی بیضه هایم یا کاهش تستسترون شود؟ ایا باید برای مردانگی ام در اینده نگران باشم؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش)
      سلام،اگر ازمایش اسپرم نرمال هست نگران نباشید
      هر ۶ ماه یکبار ازمایش اسپرم و ازمایش هورمون بدهید
      در صورت اختلال در اسپرم و یا هورمون جراحی کنید

به سیستم پرسش از دکتر شهریار ناطق متخصص ارولوژی و جراح کلیه خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

195+
برای گرفتن نوبت دکتر شهریار ناطق با شماره ۰۹۱۲۹۷۲۷۷۸۰ ، ٨٨٣٦٧٣٥٣  تماس بگیرید یا از طریق صفحه نوبت دهی اینترنتی اقدام نمائید.