موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

مشکل دفع ادرار - پرسش 8922

  • تصویر کاربر Mina7037 جمعه ۵ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مثانه
    سلام و وقت بخیر،آقای دکتر خانمی۲۹ ساله ومتاهل هستم،دو فرزند دارم که زایمان هایم سزارین بوده،اخیرا دچار مشکلی شدم که خیلی آزار دهنده س..احساس ادارا شدید میکنم ولی بیشتراز چندقطره نمیتونم دفع کنم و احساس ادرار شدید باباهم میمونه ومجبور میشم که هر یک ربع برای دفع ادرار اقدام کنم ولی هربار فقط مقدار کمی ادرار دارم،هیچ دردی در مثانه وکلیه ها ندارم واین احساس ادرار شدید زمانیکه روی زمین مینشینم بیشتر میشه،حدودا ۱۰ روزه و اولین بار این احساس رو چندساعت بعداز نزدیکی و ارضا شدنم به سراعم اومد که بجای ادرار ،با احساس ادرار خیلی شدید که نشه تحملش کرد،مقداری ادرار خون آلود دفع کردم ولی بعداز اون روز دیگه ادرارم خونی نبود،چندروزی بود که کاملا این احساس ناخوشایند رفع شده بود ولی مجددا دوروزه به سراعم اومده و بخاطر شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا نمیتونم حضوری به پزشک مراجعه کنم،علت این امر چی میتونه باشه وآیا با ارضاشدنم در نزدیکی ارتباطی داره؟خیلی استرس دارم ،یه دنیا ممنونتون میشم که راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق جمعه ۵ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام احتمالا به علت عفونت ادراری هست

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است