موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

سوزش ادرار - پرسش 889

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 704 تنگی مجرا
    سلام آقاي دكتر
    مجددا مزاحم ميشم.
    من چندوقت پيش سوزش ادرار داشتم اما نه همه مجراي ادرارم ، بيشتر سوزش ادرار رو در قسمت انتهاي آلتم يني از انجا كه ادرار بيرون ميايد داشتم.آزمايشات مربوطه را به دستور دكتر دادم .گفتن چيزي نيست. من براي ميگرنم دكتر هوميوپاتي ميرفتم بعد از مدتي كه هوميوپاتي رفتم سوزش اروم اروم افتاد، و هوميوپاتي رو خيلي وقته قطع كردم. مدتيه دوباره سوزش ادرار به همون صورت اومد سراغم اين سري دهانه آلتم رو از داخل نگاه كردم چند تا نقطه سفيد مثل ابسه دندان اما خيييلي كمرنگ تر مشاهده كردم.تو عكس هم براتون ميذارم.ميشه بفرمايين اينا چي هستن؟خظر ناكن؟دلیلش چیست ؟
    در ضمن فقط برای ادرار سوزش دارم آن هم نه همیشه ، مثلا در روز اگر ۱۰ بار ادرار میکنم ۳ دفعه یا ۴ دفعه اتفاق میوفته ، بعضی اوقات هم ادرار ندارم خود به خود یه سوزش خفیف دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام،به احتمال زیاد سوزش شما در زمینه التهاب مجاری ادراری است که با مصرف بیشتر مایعات،عدم مصرف مواد محرک مثانه و مصرف داروی ضد التهاب بهتر میشود اما تشخیص دقیق ضایعات پوستی نیازمند معاینه حضوری است

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است