موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

سرطان پروستات - پرسش 1149

  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 795 پروستات
    با عرض سلام پدر بنده حدود 81 سال سن دارند ومشخص شد که ایشان با عدد گلیسون 6 سمت راست و7 سمت چب به سرطان پروستات مبتلا شده است که درخواست آزمایشات دیگر شد و خوشبختانه مشخص شد متاستاز صورت نگرفته پس ایشان حدود 28 جلسه پرتو درمانی وبه خاطر psa بالا هورمون درمانی شدند اما حدود سه هفته پس از پرتو درمانی درد شدیدی در ناحیه استخوان ساکروم به وجود امد که تقریبا بعد از حدود 3ماه درد آن به مراتب کمتر شد ولی همچنان بصورت جزیی وجود دارد همچنین هردو پای ایشان متورم شده وراه رفتن دچار مشکل شده است . سوال بنده از شما استاد ارجمند این است که آیا با توجه به آسیب ناحیه ساکروم که در پشت پروستات قرار دارد ودرد ایشان در این قسمت ممکن است از عوارض پرتو درمانی باشد یا ممکن است متاستاز باشد چون پزشک معالج ایشان معتقد هستند که با این سرعت سرطان پروستات در حین درمان نمتواند این قدر سریع متاستاز دهد خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که نظر شما در این باره چیست یاداور می شود که ایشان همچنان از هورمون درمانی استفاده می کنند آیا علایم که اشاره شد می تواند به خاطر عوارض هورمون درمانی یا پرتو درمانی باشد .
    با تشکر از محبت شما
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)
      علائم فوق میتواند از هورمون درمانی و یا پرتو درمانی باشد
      برای اطمینان از عدم متاستاز اسکن استخوان انجام دهید

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است