موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

التهاب پروستات - پرسش 934

  • تصویر کاربر Ali یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 384 تنگی مجرا
    ضمن‌ عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من۳۲ سالم هست که حدود ۸ماه هست که دچار التهاب پروستات هستم. به پژشک مراجعه کردم واسم سونو گرافی نوشت که متوجه شدم پروستات من دچار التهاب هست. در ضمن مقداری ادرار بعد از تخلیه در مثانه من می مونه.حجم پروستات هم ۱۸. با پیشنهاد خودم تست psa دادم که نتیجش رو براتون ارسال کردم. در صبح ادرار من با فشار کم وگاهی به صورت ۲شاخه میاد.شبها هم یک باربرای ادرار ازخواب بیدار میشم. برای شروع ادرار هم باید چند ثانیه زور بزنم. مقداری هم درد در زیر مثانه وکشاله ران دارم. در ضمن من باعرض معذرت به دلیل مجرد بودنم قبلا دچار خود ارضایی شدید بودم(چند بار در روز) که البته الان کمتر شده. که دکتر به من گفت باید سریعا ازدواج کنی. والا الان خیلی استرس دارم از سرطان پروستات و جراحی پروستات خیلی میترسم. دکتر راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام،علایمی که شما شرح دادید مربوط به التهاب پروستات(پروستاتیت)هست و ربطی به سرطان و جراحی پروستات ندارد
      لطفا مطالب بنده در مورد التهاب پروستات را در سایت بنده مطالعه بفرمایید

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است