موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

تکرر ادرار - پرسش 2773

  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 766 پروستات
    با سلام خدمت آقای دکتر ممنون از پاسخگوی شما.
    من 40 سالمه و مجردهستم حدود 15 سال هست که تکرار ادرار دارم همراه درد در ناحیه سر آلت تناسلی و داغی بیضه ها، جریان ادرار ضعیف و قطع وصل میشه تو این سال ها کلی دکتر رفتم و آنتی بیوتیک و تامسولوسین تجویز کردن که در طول مصرف این علائم کمتر شدن و با قطع دارو ها دوباره علائم عود کردن.
    سیستوسکپی هم انجام دادم که نتیجه اش به پیوست ارسال کردم.
    یکی از دکتر ها قرص وزیگر تجویز کرد اونم با قطع کردن دوباره عود کرد. بعدش قرص پروستاویتال تجویز کرد برا 6 ماه اونم بی نتیجه بود بعد گفت باید پروستاتت جراحی کن.
    حجم پروستاتم 26ccمیباشد
    در ضمن با حرکات ورزش کگل این عوارض بیشتر میشه.
    حدود 13 سال هم کولیت اولسراتیو دارم
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      سلام،شما دچار پروستاتیت مزمن(التهاب مزمن پروستات)هستید تحت نظر یک پزشک واحد به مدت ۳ تا ۶ ماه انتی بیوتیک،داروی ضد التهاب پروستات مصرف کنید تغییر سبک‌زندگی(پرهیز از سرما،استرس،عدم مصرف مواد محرک مثانه و نشتن در لگن اب گرم)نیز برای شما مفید است

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است