موضــوع پرســـش شـــما چـیســت؟

از دکتر بپرسید

پروستاتيت مزمن - پرسش 1868

  • تصویر کاربر بابك چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 413 پروستات
    با عرض سلام
    من ٤٥ ساله هستم و نزديك به ٢٠ سال هست كه پروستاتيت دارم و در بعضي موارد زودگذر (يك يا دو روزه)و در مواردي طولاني مدت (چند هفته) بهش دچار ميشم و در مواردي آنتي بيوتيك استفاده كردم و خيلي وقتها تحمل ميكنم! چندين بار آزمايش دادم تنها نشانه اي كه از پروستاتيت دارم شيري رنگ شدن ادرار و التهاب در دستگاه تناسلي است و چون در خارج از ايران زندگي ميكنم و دسترسي به پزشك متخصص مشكلات و مسير زماني خاص خودش رو داره بنابرين ميخواستم در صورت امكان نام دارو و يا آنتي بيوتيكي كه براي اين مشكل قابل استفاده هست را به من بدهيد تا از طريق دوستانم در ايران تهيه كنم! و اگر توصيه خاصي نم هست ممنون ميشم كه من را راهنمايي كنيد! با سپاس تلفني كه ثبت كردم تلفن من نيست! چون سيم كارت ايراني ندارم فقط براي كامل شدن فرم مجبور شدم!
    0046 709 103858 موبايل
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      سلام،من معمولا به بیماران سیپرو ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت میدهم
      مقاله مربوط به پروستاتیت و مصاحبه تلویزیونی بنده راجع به التهاب پروستات را در سایت بنده مشاهده بفرمایید

دسته بندی موضوعات

سوالات پرتکرار

خیر. درمان های خانگی کاملا بی اثر بوده و دارو درمانی بعد از بیست سالگی عملا بی اثر است و تنها راه افزایش سایز آلت تناسلی، جراحی افزایش سایز می باشد.

خیر، اين مساله كاملا” طبيعي است و نياز به هيچ اقدامي ندارد. طی فرآیند دفع و با زور زدن مقداري از مایع منی خارج ميشود
با نرمال شدن تعداد دفعات زناشويي اين مساله خود بخود رفع ميشود.

بعد از 20 سالگی تنها راه حل موجود برای افزایش سایز آلت جراحی است. در طی جراحی حدود 2 تا 3 سانتی متر به طول آلت اضافه می شود، همچنین برای افزایش قطر آلت میتوان از روش های نظیر تزریق ژل و چربی به آلت استفاده کرد. روش مناسب برای هر فرد پس از مراجعه به مطب مشخص می شود.

زگیل تناسلی برجستگی گوشتی به رنگ پوست یا تیره تر از پوست در سطح و داخل مجاری تناسلی است که بهترین درمان آن کرایوتراپی زگیل تناسلی برای برداشتن ضایعه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از برگشت ضایعه است.

مهم‌ترین نکته در درمان سنگ کلیه توجه به اندازه سنگ و محل قرارگیری آن در سیستم ادراری است هم چنین با توجه به جنس سنگ می‌توان از رژیم غذایی و دارو جهت جلوگیری از ایجاد مجدد سنگ استفاده کرد.بطور کلی درمان اولیه برای سنگهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر درمان دارویی،بین ۱ تا ۲ سانت سنگ شکن(برون اندامی یا درون اندامی)و بالای ۲ سانت جراحی است